Gordeldieren haken – Kimberley Zwaans

12,99 incl. btw

Haak 10 dierenknuffels voor om de autogordel. Met stap-voor-stapinstructies haak je ze gemakkelijk zelf.

In dit eerste deel van de serie 10 to make staan 10 kleurrijke haakpatronen waarmee u schattige dierenknuffels kunt haken die om de autogordel kunnen worden bevestigd. Oftewel: gordeldieren. Voor alle kinderen zal er het ideale autovriendje tussen zitten, waardoor de autoreis voor het hele gezin een leuk uitje wordt. Met eenvoudige stap-voor-stapinstructies is dit boek perfect voor zowel beginners als ervaren hakers.

Kimberley Zwaans (Just Kimberley), ontwerpster voor Het Muizenhuis haakboek, heeft o.a. een beer, giraf, kikker en natuurlijk ook het gordeldier zelf hiervoor ontworpen.

Veiligheid voor uw kinderen is van groots belang voor alle ouders. In de auto dragen de kinderen een gordel, dat is verplicht, maar een gordel past nog niet altijd goed bij de lijfjes van de kinderen. Een gordel snijdt vaak in de hals en daarvoor kunt u allerlei leuke knuffels kopen die u om de gordel schuift zodat de kinderen geen ongemak hebben van een gordel. De gordeldiertjes (kleine knuffels) zijn er in allerlei maten en soorten en in dit boek leert u hoe u ze zelf kunt haken.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Auteur

Kimberley Zwaans

ISBN

9789021046341