IlyMey_nieuws

Wolkjes op avonTur

Een kindje verliezen vlak na of tijdens de geboorte… het lijkt misschien voor sommige iets ondenkbaar. Maar het gebeurt jammer genoeg vaker dan men denkt. Ouders blijven met lege handen achter, ze kunnen geen verdere tastbare herinneringen maken met hun klein wondertje. Net zoals andere ouders, zijn ook sterrenouders heel fier en willen ze alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Als sterrenmeter van een prachtige sterretje Tur, heb ik van dichtbij gezien hoe ouders van sterrenkindjes alle steun kunnen gebruiken die er is. Veel kan je niet doen, juiste woorden zijn er niet, alleen héél veel knuffels, een troostende schouder en een luisterend oor bieden,…

Met mijn sterrenmetekindje in gedachten heb ik een actie op poten gezet, om steun te bieden aan vzw Boven De Wolken. Deze vzw zorgt ervoor dat sterrenouders nog een mooie, tastbare, herinnering hebben aan hun klein wondertje.

Wat houdt deze actie in?

We hebben mooie houten wolkensleutelhangertjes ontworpen. Deze kunnen, indien gewenst, gepersonaliseerd worden met de naam van het sterrenkindje. De naam wordt in het sterretje geplaatst zolang deze leesbaar is. Anders plaatsen we de naam in het wolkje.

De sleutelhangers kunnen ook blanco aangekocht worden, hij staat hoe dan ook mooi aan elke sleutelbos.

Het idee achter deze actie is dat je, door deze sleutelhanger aan je sleutelbos te hangen, je kleine sterretje overal mee op avontuur kan nemen.

Duurtijd actie?

De verkoop van de sleutelhangers loopt tot 23 december 2021. Daarna maken we het ingezamelde bedrag over aan Boven De Wolken!

Een sleutelhanger bestellen?

Wens je een sleutelhanger (blanco of gepersonaliseerd)? Deze kan je hier bestellen

Alvast bedankt voor jullie steun!

Tayena

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *