Uitverkocht!

Neklamp – Oplaadbaar – Verstelbaar – Bureaulamp (Aquila)

39,95 incl. btw

Een neklamp is essentieel voor activiteiten zoals lezen en handwerken. Zeker voor ouderen kan het lastig zijn om goed te kunnen zien, vooral in het donker. Vermoeide ogen, hoofdpijn en slechter zicht op de lange termijn zijn het gevolg van gebrek aan geschikte verlichting.

De neklamp van Aquila biedt dé oplossing voor deze problemen. Met deze handige neklamp heb je altijd het juiste licht bij de hand, waar je ook bent. De Aquila neklamp is dan ook een onmisbaar hulpmiddel voor ouderen die graag blijven lezen en actief bezig willen blijven, zonder dat ze last krijgen van hun ogen of houding.

Voordelen:

  • Altijd de handen vrij met deze neklamp
  • Drie kleuren licht (wit, warm wit en warm)
  • Ruime keuze in helderheid
  • 270 graden draaibare lamp
  • 1800mAh batterij die tot 80 uur meegaat
  • Ook te gebruiken als tafellamp
  • Ideaal voor thuis of op vakantie

Drie kleuren licht:

Met de Aquila neklamp heb je de keuze uit drie kleuren licht: witwarm wit en warm. Dit betekent dat je altijd de juiste verlichting hebt voor jouw activiteit. De helderheid is instelbaar tussen 0 en 100% met het knopje naast de lamp, voor de perfecte verlichting. Zo ervaar je meer comfort en betere gezondheid van de ogen.

Multifunctioneel:

De Aquila neklamp is multifunctioneel en kan worden gebruikt als neklamp of tafellamp. Met zijn 270 graden draaibare licht kan je het licht precies richten waar je het nodig heeft. Het maakt niet uit of je in bed ligt te lezen, aan tafel werkt of op de bank televisie kijkt, de neklamp van Aquila biedt de perfecte oplossing. Het licht is niet alleen helder en comfortabel voor de ogen, maar je kunt het ook precies richten op waar je het nodig heeft, zodat je altijd de juiste verlichting hebt voor elke activiteit.

Hoogwaardige kwaliteit:

De Aquila neklamp staat voor hoogwaardige kwaliteit. De lamp is uitgerust met een 1800mAh accu die tot 80 uur meegaat (laagste stand) en kan worden opgeladen via USB. De verstelbare arm maakt het gemakkelijk om de neklamp in de perfecte positie te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een helder en comfortabel licht hebt om te lezen, werken of ontspannen, zonder zorgen te maken over de levensduur van de batterij.

OVERAL TE GEBRUIKEN

De Aquila neklamp biedt flexibiliteit en kan overal worden gebruikt. Of je nu op de bank of in bed aan het lezen bent, aan het werk bent in het donker, buiten aan het werk bent of gaat hardlopen, deze neklamp zorgt voor het perfecte licht.

Uitverkocht!

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg