100 Micro-amigurumi – Steffi Glaves

22,99 incl. btw

Met deze verzameling haakpatronen kunt u uw favorieten kiezen, van de schattigste schimmels tot een piepklein vogeltje uit het hoofdstuk Sprookjesbos tot een minuscule zeeslang of magische tovenaar uit het hoofdstuk Mythe & Legende.

De projecten zijn gemaakt met verschillende haakmaten, variërend van 0,5 mm tot 1,5 mm. Er is een sectie over het soort garen dat gebruikt moet worden, zoals naaigaren, katoen en borduurgaren. De projecten kunnen echter ook worden opgeschaald door een grotere haaknaald en dikker garen te gebruiken voor grotere amigurumi.

Er zijn specifieke instructies voor het werken op zo’n kleine schaal, inclusief de beste manier om het garen en de haaknaald vast te houden en hoe gezichten en uitdrukkingen te borduren en haar toe te voegen, wat de amigurumi echt tot leven brengt.

Naast de geschreven patronen voor alle amigurumi, zijn er ook diagrammen voor alle platte patroondelen. En er zijn ook gedetailleerde instructies en stap-voor-stap fotografie en kunstwerken voor alle speciale technieken en steken zoals afwerken en uiteinden inweven.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Auteur

Steffi Glaves

ISBN

9789000392605