Borduurboek kruissteek – DMC

7,50 incl. btw

Artikelnummer: 15757 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

De borduurboeken van DMC zijn met een keur aan kruissteekmotieven in diverse stijlen, kleurenschema’s en afmetingen een enorme bron van inspiratie. De diverse patronen vormen steeds een compleet design, maar uiteraard zijn bepaalde motieven ook goed afzonderlijk te gebruiken om bijvoorbeeld kleding of woonaccessoires mee te versieren. De teltekeningen zijn over meerdere pagina’s verdeeld en zijn voorzien van een duidelijk overzicht van het benodigde DMC splijtgaren. De borduurboeken zijn 17 x 21cm, bevatten 40 pagina’s en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s:

  • Baby met kruissteekpatronen voor het borduren van geboortetegels of merklappen of het versieren van bijvoorbeeld slabbetjes, kruikenzakken of babylogboeken.
  • Bloemen met kruissteekpatronen voor bloemen in uiteenlopende stijlen, variërend van volkskunstmotieven in uitbundige kleuren tot meer klassieke designs in zachte pasteltinten.
  • Decoratieve randen met repeterende kruissteekmotieven die bij uitstek geschikt zijn voor het maken van sierrandjes op woonaccessoires, zoals handdoeken, theedoeken, tafelkleden of gordijntjes.
  • Stekencollectie met kruissteekmotieven in uiteenlopende thema’s, kleurenschema’s en stijlen, variërend van klassieke patronen, zoals vlinders, theekopjes, schelpen en belettering, tot eigentijdse en grappige motiefjes, zoals koekoeksklokken of tuinkabouters.

Extra informatie

Gewicht 0,03 kg