Laser Service

Op zoek naar een uniek en origineel geboorte-, huwelijks-, vaderdag- of moederdag- of verjaardaggeschenk? Bij IlyMey kan je terecht voor jouw lasergraveringen en lasercuttings. Dit tot een maximum afmeting van 60x35cm. Wij graveren zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daar wij beschikken over onze eigen apparatuur kunnen wij, zonder enige tussenkomst van derden, volledig op maat werken.

Enkele leuke cadeauideeën:

  • een lijntekening van je zoon/dochter gegraveerd op bv. een wijnkistje
  • een persoonlijke boodschap of logo op een thermometerhuisje, fotokader, houten lepel, broodplank,… bv. als relatiegeschenk
  • een gravure op je huwelijksgastenboek

Personaliseer jouw haak- en breiwerk

Geef je creatie nét dat tikkeltje meer door middel van een personalisatie. Denk maar aan een bijtring of een houten speenklem met de naam van het baby’tje erop gegraveerd. Of houten knopen met jouw naam of logo erop. Ook voor al deze, en nog vele andere, personalisaties kan je bij ons terecht.

Naast de standaard graveringen kan je bij ons ook terecht om een ontwerp volledig op maat te laten maken.

Graveringen op maat

Jouw boodschap gegraveerd op een wijnkist, een theelichthouder, een kapstok, leisteen, … het kan allemaal. Lasergraveren kan op allerlei materialen zoals:

Gravering op notitieboek
  • Hout (wijnkisten, snijplanken, kapstokken, doosjes, houten lepels, …)
  • Kurk (onderzetters, prikborden, …)
  • Roestvrij staal (lepels, naamplaatjes, iPhone case, huisnummers, …)
  • Leder (portefeuille, …)
  • Rubber (stempels, …)
  • Acryl

In onze webshop vind je een aantal standaard producten die je kan laten graveren naar wens. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan zeker contact met ons op, zo kunnen we samen op zoek naar een unieke creatie.

Je eigen materiaal laten graveren?

Bij ons kan je ook terecht voor graveringen op jouw eigen materiaal. Een speciale boodschap op een agenda, houten lepel, wijnkist of fotokader? De naam van je petekind of kleinkind op het kinderbestek dat je aankocht? Een gravure op een iPhone case, lederen portefeuille, USB stick, potlood, … De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos. Het materiaal mag echter geen PVC bevatten. Bij het laseren van PVC komen er stoffen vrij die schadelijk zijn voor onze gezondheid.

Lasercutting op maat

Naast lasergraveringen bieden wij ook een lasercutter service aan. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ons portfolio kan je alvast een blik werpen op enkele van onze creaties, zowel voor graveringen als voor cutting. Heb je zelf een idee dat je wil uitwerken? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Wat kost een lasergravering en/of lasercutting?

Aangezien we volledig op maat werken is het moeilijk om een vaste prijs te zetten op ons laser werk. De prijs is afhankelijk van de grootte van de gravering of cutting. Een overzicht over hoe we onze prijs voor het graveren en/of snijden bepalen:

PrijsOmschrijving
Opstartkost5 euroKlaarzetten van het ontwerp voor gravering en/of cutting
Laser kostGraveren 1,00 euro/min
Snijden 1,50 euro/min
Werktijd van de laser. Hoe groter het ontwerp, hoe meer graveer- en of cutting tijd er nodig is.
Extra: Metaal graveren1,20 euro/10cmOm een mooi graveer- resultaat te verkrijgen op metaal maken we gebruik van een speciale spray. We rekenen daarom 1,2 euro per 10 cm extra voor graveringen op dit metaal. Voorbeeld: je wil een plaat laten graveren van 30 cm, dan komt er 3 euro extra bij.

Let op: Bovenstaande prijzen hebben enkel betrekking op het lasergraveren of lasersnijden van zelf aangeleverd materiaal, niet op bij ons gekochte materialen.

Vrijblijvende offerte op maat?

Bij afname van grotere hoeveelheden maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.

IlyMey – Laserservice
info@ilymey.be
of via ons contactformulier