Baby In Red

Hey! Wat leuk jou te ontmoeten😊

Ik ben Mandy, zaakvoerder en illustrator van Baby in Red, en gelukkig getrouwde boysmom.

Mijn focus bij mijn kaartjes ligt vooral bij babybuikjes en alles wat erbij hoort, uitgewerkt in een Disney-achtige tekenstijl. Jullie wondertje is immers uniek, en dat moet gevierd worden. En hoe beter dan een origineel kaartje, dat volledig ‘jullie’ weerspiegeld en dat je nergens anders zal terugvinden, toch? Daarom hecht ik heel veel waarde aan jullie ‘verhaal’ en hou ik die emotionele meerwaarde kan toevoegen in jullie ontwerp.


Eigenlijk is dat de reden dat ik ben begonnen met ‘Baby in Red’. Ik was voordien al grafisch ontwerper in een reclamebureau, maar met de komst van onze eerste kleine man vond ik in al die catalogussen nooit helemaal wat we zochten, niets wat “ons” echt weergaf. Al lachend zei mijn hubby “waarom maak je het dan zelf niet?” En ja, zo ben ik ermee begonnen, en eigenlijk ben ik er nooit meer mee gestopt, haha!

Ben jij op zoek naar jullie droomkaartje om jullie wondertje op de wereld te verwelkomen? Aarzel niet langer en surf naar www.babyinred.be voor meer info. Heb je toch nog vragen ? Dan kan je altijd een GRATIS INFOSESSIE boeken en jouw vragen rechtstreeks aan mij (Mandy) stellen.

Om meer babybuikjes te kunnen voorzien van prachtige kaartjes & ontwerpen, werken we nu ook samen met de geweldige Tayena, van IlyMey. Haar expertise en oog voor detail sluit perfect aan bij onze waardes van Baby in Red en daarom zijn we ook zooooooo enthousiast voor de lijn die we samen hebben ontwikkelt. Ontdek al onze items hieronder!