Royal Garden Blanket – Scheepjes Colour Crafter – Jane Crowfoot

65,00

Het Royal Garden Blanket is ontworpen en samengesteld door Jane Crowfoot – ook wel bekend als Janie Crow.

De Royal Garden Blanket is een eerbetoon aan een magische plek in Mysore. De schitterende terracotta tegels op de vloeren van een koffiehuis in combinatie met de als lappendeken opgebouwde voortuin van het hotel dienden voor Jane als grote inspiratiebron. De inspiratie die de tuin vol bloembedden en tegels bij haar oproept, is op een geometrische manier samengebracht tot een fantastische deken die in elk interieur de show steelt.

Het haakpakket bevat het benodigde garen om het complete deken te haken én een stijlvol patroonboekje waarin het volledige patroon in het Nederlands en Engels beschreven is.

Colour Crafter Kit

Scheepjes Colour Crafter is een geliefd anti-pilling garen om elke dag te gebruiken! Het garen heeft een zijdezachte touch en is lichtgewicht, hypoallergeen én onderhoudsvriendelijk. Perfect voor het maken van dekens, woonaccessoires, speelgoed en kleding. Een Colour Crafter Kit voor de Royal Garden Blanket mag dan ook zeker niet ontbreken in uw assortiment.

Opmerking:

De hoofdkleur van het deken, 1061 Meppel, is vervangen door vergelijkbare kleur 1828 Zutphen.

Inhoud:

Scheepjes Colour Crafter (100% Acryl Premium met Anti Pilling; 100g/300m)

– A: 1829 Wilnis x 3 bollen
– B: 1828 Zutphen x 5 bollen
– C: 1708 Alkmaar x 3 bollen
– D: 1023 Tiel x 2 bollen
– E: 1712 Nijmegen x 1 bol
– F: 2011 Geraardsbergen x 1 bol
– G: 1711 Leeuwarden x 1 bol
– H: 2015 Bastogne x 1 bol
– I: 1005 Barneveld x 4 bollen
– J: 1081 Gouda x 1 bol
Patroon in het Nederlands en het Engels (UK terminologie)

Over de ontwerpster

Jane Crowfoot, ook wel bekend als Janie Crow, is een succesvolle ontwerpster van haak- en breipatronen. Na 20 jaar in de garen- en handwerkindustrie te werken, is ze inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste mensen die de haakhobby in het Verenigd Koninkrijk een flinke boost geven. In 2020 won ze zelfs de Craft Influencer of the Year award! De ontwerpen van Jane variëren van dekens tot draagbare accessoires, met als leidraad bloementhema’s, opvallend kleurenspel en experimenten met verschillende technieken.

Beschikbaar via nabestelling

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg