IlyMey_nieuws

Welkom Wol&Mie

Je droom werkelijkheid zien worden, je passie kunnen delen met anderen, nieuwe mensen “ontmoeten”, nieuwe uitdagingen aangaan,… het zijn een voor een gebeurtenissen waarvoor de opstart van IlyMey sinds eind 2020 voor gezorgd heeft. In die korte tijd leerde ik, weliswaar op een digitale manier, nieuwe mensen kennen die dezelfde passie voor uniek handwerk delen. En zo ontmoete ik ook Jill, een jonge, talentvolle mama uit Izegem, die, naast haar werk in haar restaurant, elke avond een vaste afspraak heeft met haar haak-en breinaalden. Ook zij zette de stap om van haar passie haar (bij)beroep te maken. En zo ontstond Wol&Mie.

Wol&Mie staat voor handgemaakte, unieke creaties. Jill haakt en breidt o.a. kwaliteitsvolle dekens, speenkoorden, bijtringen en knuffels op bestelling. Elke creatie van haar hand is tot in de puntjes afgewerkt.

Ik ben dan ook trots te mogen aankondigen dat wij haar creaties in onze webshop mogen aanbieden. Als twee startende ondernemingen, en met een even grote passie voor uniek handwerk, geloven wij erin dat we elkaar kunnen versterken.

Benieuwd naar de Wol&Mie creaties? Check dan snel onze rubriek “Afgewerkte creaties”. Hier vind je zowel creaties van mijn hand, alsook van Wol&Mie.

Creatieve groeten

Tayena

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *