IlyMey_nieuws

Welkom Baby In Red

Enkele maanden na de opstart van IlyMey, kwam ik in contact met Mandy, zaakvoerster van Baby In Red. Mandy is, naast een gelukkig getrouwde boysmom, een uiterst getallenteerde illustrator. De originele geboortekaartjes die ze volledig op maat tekent, zijn stuk voor stuk pareltjes.

De eerste contacten waren vooral rond het graveren van illustraties op o.a. boomschijven, houten panelen, etc. Baby In Red ontwierp voor IlyMey onder andere leuke flyers en tekende een portret op maat. De vele gesprekken maakte één ding alsmaar duidelijker… er was een klik, er waren ideeën, een samenwerking was niet meer weg te denken.

En zo gebeurde. We plande op begin mei 2022 een brainstorm in… en enkele uren later lagen er tal van schetsen en ideeën op tafel. Een week later volgde reeds een try-out van onze eerste producten. En vandaag de dag kan je deze eerste producten terugvinden in onze webshop. De samenwerking tussen IlyMey en Baby In Red is bij deze officieel!

En dat we fier en blij zijn, dat steken we niet onder stoelen of banken! Daarom zijn alle producten momenteel beschikbaar aan een introductieprijs!

Wil je op de hoogte blijven over onze samenwerking, toekomstige producten etc. volg ons dan zeker op sociale media:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *